Skip to main content
|
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Hver eneste samtale med dine sælgere er unik. Og punkter på agendaen kan skifte alt efter personlighed, sælgerens niveau, kundebearbejdning og budgetopnåelse. Men der er 5 vigtige punkter som bør indgå i samtalen. De fem punkter er afprøvet gennem mange år. Erfaringerne er opsamlet gennem både de sælgere der referer til mig i dag, samt rådgivning af salgsdirektører og salgschefer.

1. Status på opsatte mål
Er med til at give status på om der er fremdrift ift. aftalte mål.


2. Hvad/hvem kan hjælpe med at nå mål.
Den ugentlige samtale er den perfekte mulighed for at spørge sælgeren om de har brug for hjælp. Det kan være salgssparring eller få hjælp fra organisationen og tilførsel af ressourcer.


3. Kortlæg adfærd
Se på den målbare adfærd og om den fører til performance mål. At sætte performancemål bør være med i sælgerens cookbook.. Du bør også se på hvilke actions der har ført til resultater. På mødet med sælger læg mærke til om kropssprog matcher det der siges.


4. Coaching plan
Se på hvilken coaching rolle der kræves af dig som salgschef i mødet med sælgeren.


5. Kommende uges vigtigste møder og kundetouchpoints.
Se sammen med sælger på hvilke møder og hvilke touchpoints der er aftalt til kommende uge. Diskuter fremgangsmåde og next step for aktiviteterne.
Hvis de 5 punkter er med i dine ugentlige samtaler, når I med stor sandsynlighed jeres mål.


Skulle du bruge en update på salgsleder værktøjskassen. Så kontakt mig og hør om Sales Management træning. Den gennemføres også som individuel træning.

rene.husum@sandler.com
www.denmark.sandler.com
Tlf. 50 44 48 23

 

Share this article: